Hvem er Annamiah Silke Brandt? Indehaver og founder af Emmes Original Tack.

Hvem er Annamiah Silke Brandt? Indehaver og founder af Emmes Original Tack.

Jeg har haft med heste at gøre i årevis og det at få en rigtig forståelse for hestens indlæring og hvordan det rent faktisk fungerer i praksis, tryk og ikke tryk er helt nødvendigt for din succes. Jeg har ikke forstået det i temmelig mange år, det vil jeg gerne erkende, men jeg ville virkelig gerne få det til at virke. 

Jeg købte Emme, da hun lige var blevet 4 år. Jeg var ejer nr 5. Faktisk blev hun købt til min datter Isa, men det viste sig hurtigt at det IKKE var en børnepony. Jeg var faldet lidt for et par western discipliner og kunne så bruge Emme til det?

OMG!

Nå men jeg kan 100% sige at jeg har deltaget i ca ALT. Alle arrangementer, clinics med mange forskellige trænere både i ind/udland, kørt ud i naturen, kørt til trænings aftener hver eneste uge, talt med og fået gode råd af rigtig mange, der vidste bedre end mig... Genkender du det her?

Du kan godt sige at jeg har ramt bunden på det her tidspunkt. Vi kan ride fint og godt derhjemme og den er bare åndsvag, når vi kommer ud og jeg er bare rigtig træt af det og overvejer om den skal i fryseren i stedet? Jeg har jo prøvet alt!

Men en god nattesøvn, en stang kleenex og et MINDSET, der nægter at give op, måtte jeg forsætte!

Jeg stødte, ret tilfældigt på en udenlandsk træner, på Youtube, da jeg søgte efter en ride øvelse til Emme og jeg.

Jeg forstod ret hurtigt hvad jeg skulle og trænende det efterfølgende med succes. Jeg forestiller mig ,at jeg er ligesom de fleste andre, at når noget virker så fortsætter vi med det?

Jeg starter derefter med at stå af hesten bogstavelig talt, for at starte forfra med at træne basis øvelser fra jorden, simpelthen for at "kode" vores samarbejde om. At starte med det første først.

Det tager mig lige akkurat 2 uger at få vendt dens hoved fra rød hoppe til ”JA! Hvad kunne du tænke dig?” 2 ører fremad på mig og fuld opmærksomhed, øhm det var faktisk et kæmpe gennembrud.

Jeg vil gerne sige at det var ret overvældende at det kunne gøres så hurtigt og jo en tåre har der måske været.

Det skal tilføjes, at Emmes noget sløje indstilling til at arbejde forbedredes så markant efter 2 ugers arbejde fra jorden at jeg ikke så de samme udfordringer i min ridning efterfølgende.

Det ER exceptionelle varer i høj kvalitet, jeg har ikke set eller prøvet noget lignende... Og ganske som det er sagt, beslutter vi at få produceret en linie til vores danske marked, med de rettelser og finesser, som vores nye brand skal kunne identificere sig med, nemlig meget mere brugervenligt og endnu mere til piger, de amerikanske mærker er ofte både tykke reb og tunge lange sticks og flag. NOT ANYMORE!

Jeg er på en mission her, som er for dig der kender og kan identificere sig med  min historie. 

Viden, Positivt Mindset og Verdensklasse Trænings Udstyr!

Jeg er passioneret for GROUNDWORK med hesten og Din Succes.

Det er jeg fordi det giver dig den allerbedste hest OG ridehest.

Viden, Mindset og en Plan gør en forskel i den måde du vil lykkes på, det er fakta og noget der virkelig kan rykke dig hen mod det du drømmer om og har lyst til i dit hesteliv.

Det er verdensklasse træningsudstyr med en horsemanship tilgang, der sikrer dig teknikker og udstyr, der får dig i mål.

JA! Det må du både gerne sige højt og have lyst til, din hest vil elske dig for at tage en beslutning om hvad i skal, din hest vil blomstre når den får "et job".

EMMES START SMART er i udvikling og til dig, der elsker noget håndgribeligt og let forklaret fair hestetræning.

Gratis positiv og god energi træningsgruppe på Facebook, det er nemlig det eneste vi skal bruge vores tid på!

 

 

Speciel designede størrelser til alle racer, så du kan være sikker på at få udstyr, der 100% passer din hest, en stick & string, der er markant lettere end alle andres, den er kortet 10 cm af, så selv "korte" mennesker kan arbejde med den, til gengæld er det forlænget på stringen, så alt er i skønneste orden.

Kvalitet, fokus og enkelthed, til glæde og gavn for alle interesserede på denne side af vandet. Vi VIL være sikre på, at hver eneste vare vi får leveret ALTID er fuldstændig den samme.

Vi er hurtige på levering og du kan altid tale med en hestekyndig i telefonen eller på mail PÅ DANSK, det kalder ikke kun vi for god kundeservice, det gør vores kunder også. 

 

Desværre vil skæbnen, at Emme dør på den sidste efterårsdag i 2018. Hun efterlader sig et afkom ved navn Hot Chex Hailey, som du kan se og følge på vores FB og Instagram profil.

Hun er trænet med produkterne fra vores eget brand og udmærket sig allerede inden hun er fyldt 2 år, rejsen forsætter med Hailey og Dunit in Crome. 

 

Denne rejse startede med Emme og derfor er brandet opkaldt efter hende. Original betyder ”med fra starten eller først”, tack betyder udstyr, og sådan blev brandet ”Emmes original tack” født.

Læs kunde anmeldelser her.

https://dk.trustpilot.com/review/emmesoriginaltack.dk

Vi ved, at der er mange holdninger og måder og dybest set handler det mest om dig og hvem du har kemi og tillid til, når du skal arbejde med din hest og det har vi stor respekt for.

Fælles for alle, skal vi have det bedste trænings udstyr til vores hest, det er der ingen tvivl om.

Vi er på Instagram og FB og det sidste nye er en youtubekanal, hvor du kan finde nem træning. Du kan også booke træning og få hjælp til egen hest.

Se stemnings video her.

https://www.youtube.com/watch?v=uto_SmvrGQM

 

Masters Remolena 2020, Mor til Masters Chic Olena aka Johnny, 2021

Vi er din CUSTOM leverandør på kvalitets udstyr, sikkerhed og masser af indhold og content.

Kh Annamiah Silke Brandt.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.