Velkommen til Emmes Original Tack. Vi opdaterer løbende vores produktkatalog med nye spændende produkter.

Brand

HVAD ER DET? OG HVORFOR?

Hesten indlærer ved tryk og slip af tryk, uanset hvad den skal lære. Fra jorden eller fra ryggen. Du kan lære din hest mange ting fra jorden i en rebgrime, så det bliver nemmere at ride i sidste ende.

3 enkle horsemanship produkter til al basis og grundtræning, samt trailer træning, før,under og efter tilridning af heste og ponyer uanset race, størrelse og ride disciplin.

Mere lydighed, bedre samarbejde, gensidig respekt, mere kvalitet i dit arbejde med hesten, opnå dine mål, bed om mere, opnå mere,bliv en bedre equipage! 

Til den unge hest der skal indlære, til den hest der er skolet forkert og skal lære på ny,til den "umulige" hest, til den hest der kan sine ting,men hvor du kan forfine hver enkelt danse bevægelse i laver sammen.

Udviklet og modernisereret til nutidens standarter. Slid og vejrstærkt materiale i høj kvalitet, sikrer at dine produkter ikke mister sin pasform og forbliver det produkt, som du kan stole på holder.

De unikke rebgrimer og træningsprodukter til heste er direkte udsprunget fra USA. Her er heste og hestetræning en industri, med stor omsætning og mange jobs. Produkterne er kendt og brugt af flere professionelle trænere i USA. Det betyder kort sagt, at det skal virke! Vi er meget inspireret af effektivitet og enkelthed. Rebgrimer har eksisteret siden tidernes morgen.

Vi er stolte af at kunne præsentere et brand, som er 100% produceret og fremstillet i USA, af amerikanere, direkte importeret 6500 km over søen til vores butik, så du kan handle nemt.

Brandet består af en trænings grime/rebgrime, trænings reb/leadrope, en stick & String og horsemanship flag. Vi har et par nye produkter undervejs, som vi er spændte på at lancere i 2021.

Vores mission er enkel. At klæde dig på til succes.  Med et træningssæt fra ”Emmes Original tack” er du allerede på rette vej. Hold øje med vores demoer på vores Facebook side af samme navn. Her kan du lære enkle tekniker du kan bruge med det samme. Eksempelvis lærer du en simpel øvelse der gør det nemt at læsse din hest.

Er du inspireret?  Hav ambition, hav vilje, hav tid, hav tålmodighed, det bliver din største udfordring.

Vores produkter er:

  • Stiv polyester horsemanship rebgrime, træningsreb, stick & string samt horsemanship flag.
  • Høj kvalitet og perfekt pasform.
  • Bedre forståelse og bedre indlæring hos din hest.
  • Hurtigere resultater og forbedret sikkerhed for dig og din hest.
  • Perfekt til al basis træning, horsemanship og jordarbejde.
  • 2 eller 4 knuder på træningsgrimen, rebgrimen, gør den helt unik. Vi har rebgrimer til alles smag.
  • Den tunge karabin hage i rustfri stål og vægten på rebet gør det uundværligt og håndterbart, mange reb er for´tunge og tykke. Karabinhagen kan afmonteres nemt og bindes direkte på rebgrimen.
  • Stick & String er uundgåelig i enhver trænings situation, din forlængede arm=DIN sikkerhed og let at arbejde med og vejer næsten ingenting.
  • Fås i 8 størrelser og 8 farver.
  • Double Diamond horsemanship flag.