Velkommen til Emmes Original Tack. Vi opdaterer løbende vores produktkatalog med nye spændende produkter.

Historien starter lige her...

Jeg har haft med heste at gøre i årevis og det at få en rigtig forståelse for hestens indlæring og hvordan det rent faktisk fungerer i praksis med at være lederen/førerhesten… tryk og ikke tryk er helt nødvendigt for din succes. Jeg stødte, ret tilfældigt på en udenlandsk træner, på Youtube, da jeg søgte efter en ride øvelse til Emme og jeg. Jeg forstod ret hurtigt hvad jeg skulle og trænende det efterfølgende med succes. Jeg forestiller mig ,at jeg er ligesom de fleste andre, at når noget virker så fortsætter vi med det? Jeg starter derefter med at stå af hesten bogstavelig talt, for at starte forfra med at træne basis øvelser fra jorden, simpelthen for at "kode" vores samarbejde om. 

Det viser sig, at disse heste trænings rebgrimer og sæt IKKE kan købes i DK eller i EU? Så jeg skal købe via USA. Det er ikke bare besværligt, men de sender ikke direkte heller. Mine varer lander i Danmark efterfulgt af en told regning. Så ja mine varer endte med at være både for dyre og det tog også for lang tid.

Det ER exceptionelle varer i høj kvalitet, jeg havde ikke set eller prøvet noget lignende... Og ganske som det er sagt, beslutter vi at få produceret en linie med de rettelser og finesser, som vores nye brand skal kunne identificere sig med,nemlig mere brugervenligt!

Vi har lavet vores udstyr med et reb der er tyndere, så selv pige hænder kan træne med det, vægt i lædersplit og aftagelig karabinhage, så bestemte øvelser bliver nemmere, det fås nu i 4 længder, speciel designede størrelser til alle racer, så du kan være sikker på at få udstyr der 100% passer din hest, en stick&string der er markant lettere end alle andres, den er kortet 10 cm af, så selv korte mennesker kan arbejde med den, til gengæld er det forlænget på stringen, så alt er i skønneste orden.

Kvalitet, fokus og enkelthed, til glæde og gavn for alle interesserede på denne side af vandet. Priserne er lagt til rette, så vi kan sikre kvalitet OG viden, samt at det kan svare sig at handle her i Danmark.

Jeg købte Emme, da hun lige var blevet 4 år. Jeg var ejer nr 5. Det tager mig lige akkurat 1 uge at få vendt dens hoved fra rød hoppe til ”JA! Hvad kunne du tænke dig?” 2 ører fremad på mig og fuld opmærksomhed, øhm det var faktisk et kæmpe gennembrud. Jeg vil gerne sige at det var ret overvældende at det kunne gøres så hurtigt og jo en tåre har der måske været.

Det skal tilføjes, at Emmes noget sløje indstilling til at arbejde forbedredes så markant efter 3 ugers arbejde fra jorden at jeg ikke så de samme udfordringer i min ridning efterfølgende.

Desværre vil skæbnen, at Emme dør på den sidste efterårsdag i 2018. Hun efterlader sig et afkom ved navn Hot Chex Hailey, som du kan se og følge på vores FB og Instagram profil. Hun er trænet med produkterne fra vores eget brand og udmærket sig allerede inden hun er fyldt 2 år, rejsen forsætter med Hailey og Dunit in Crome.

Denne rejse startede med Emme og derfor er brandet opkaldt efter hende. Original betyder ”med fra starten”, tack betyder udstyr, og sådan blev brandet ”Emmes original tack” født.

Vi har nu en butik,og vi har samarbejder med mange forskellige trænere. Vi syntes ikke noget er rigtig eller forkert træning og derfor kan vi samarbejde med alle typer trænere. Vi ved nemlig, at der er mange holdninger og måder og dybest set handler det mest om dig og hvem du har kemi og tillid til, når du skal arbejde med din hest og det har vi stor respekt for.

Fælles for os alle, vil vi have det bedste trænings udstyr til vores heste.

Så tjek de forskellige trænere ud her, der er helt sikkert en for dig - https://emmesoriginaltack.dk/traening/traener 

Vi er på Instagram og FB og det sidste nye er en youtubekanal, hvor du kan finde nem træning. Du kan også booke træning og få hjælp til egen hest.

Se stemnings video her.

https://www.youtube.com/watch?v=uto_SmvrGQM